Leikkipäivä

Valtakunnallista Leikkipäivää vietetään joka vuosi huhtikuussa. Itse asiassa leikkiä juhlitaan koko Leikkipäivää edeltävä viikko. Vuoden jokainen päivä on leikkipäivä, mutta teemaviikon tarkoituksena on muistuttaa, miten tärkeää leikki on kaikille! Leikkipäivä innostaa kutsumaan ystävät, sukulaiset ja kyläläiset yhteen viettämään aikaa leikkien.

Moni yhdistys järjestää joko oman tai muiden alueen toimijoiden kanssa yhteisen Leikkipäivä-tapahtuman. Tapahtuman viestinnän helpottamiseksi löytyy mm. Leikkipäivän tiedotepohja ja mallitiedote.

Tiedotepohjan avulla voitte lähestyä paikallismediaa ja houkutella sitä tekemään tapahtumasta juttua. Tiedotepohjassa on valmiiksi perustiedot Leikkipäivästä. Täydentäkää punaisella merkityt kohdat oman tapahtumanne tiedoilla. Kuvitteellisen Alakylän mallitiedotteesta voitte kurkkia ajatuksia ja vinkkejä siihen, millainen tiedote voisi olla. Paikallistiedote kannattaa lähettää oman alueen medioihin noin viikkoa ennen varsinaista tapahtumaa, jotta toimitus osaa ottaa Leikkipäivän huomioon uutissuunnittelussa.

Lisää Leikkipäivän aineistoja, muun muassa kuvia ja julistepohja, löytyy Leikkipäivän nettisivuilta.

Linkki: Leikkipäivä