Halloween lastentapahtuma

28.10.2023 klo 17.00 - 18.30
Wäinö Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku, Turku

Tervetuloa viettämään koko perheen Halloweenia Hirvensaloon!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hirvensalon yhdistys ry järjestää jälleen vapaaehtoisvoimin upean Halloween discon aktiviteetteineen Wäinö Aaltosen koulun Paavo-hallissa la 28.10.2023 klo 17 alkaen. Sisäänpääsymaksu on vain 5e/hlö (MLL:n Hirvensalon yhdistyksen jäsenille ilmainen). Maksutapana käy Mobilepay tai käteinen. Lapset sisään vain vastuuaikuisen seurassa. Polku on esillä koko la-su ajan.

Seikkailumielisimmät perheet pääsevät kiertämään metsässä kulkevan Halloween polun, jonka kartta löytyy päivää ennen tapahtumaa Facebook-sivultamme tai voit pyytää sen tulosteena sisäänkäynniltä. Varaa polulle mukaan kumisaappaat ja taskulamppu!

Livemusiikkia sisätiloissa tarjoilevat banjoa soittavat ja laulavat luurangot. Discossa tanssitaan suosituimpien lastenhittien tahtiin. Buffetista ostettavissa hirvittävän hyviä herkkuja edullisesti. Röntgenhuoneessa tutustutaan luurankoihin ja naamiaishuoneessa pääset kuvauttamaan itsesi Halloween asussa, joita saa myös lainaksi kuvaa varten. Kaikki pääsevät halutessaan testaamaan ”Lattia on laavaa”-radan ja osallistumaan erilaisiin leikkeihin, mm. kummitushippaan ja zombiesokkoon. Lisäksi teemme ilmaiseksi kasvomaalauksia ja ongintaan pääsee osallistumaan pienellä lisämaksulla.

Uskallatko tulla?

Katso kaikki tapahtumat