Maisteri Molto -konsertti

26.11.2023 klo 15.00 - 16.00
Lakis Areena, Vimpeli

Pikku Kakkosesta tutun Maisteri Molton albumi Sävelsoppa soi nyt digijulkaisuna ja omalaatuinen musiikinopettaja kiertää esittämässä laulujaan ympäri Suomen. Hän on pakannut mukaansa soittimien lisäksi sävelsoppakattilan sekä sävelsalkun, joista löytyy erikoisia vihjeitä lauluista. Konsertissa kuullaan Pikku Kakkosesta

tuttuja kappaleita uusin sovituksin sekä uutta materiaalia Sävelsoppa -albumilta. Maisteri Molto soittaa klarinettia, bassoklarinettia, tenorisaksofonia ja nokkahuilua. Konsertti on vuorovaikutteinen, joten yleisö saa kuuntelemisen lisäksi halutessaan laulaa, rytmitellä ja liikkua konsertin aikana. Laulujen koreografiat ovat tanssinopettaja Niina Mannisen tekemiä ja näitä lapsille sopivia liikkeitä voi tanssia oman paikan edessä. Konsertissa aikuisetkin saattavat oppia uusia asioita musiikista.

Maisteri Molto on omalaatuinen musiikinopettaja, jossa on ripaus klovnia ja hyppysellinen kapellimestaria. Hän rakastaa musiikkia ja on vahvasti tunteidensa vietävänä.

Joskus tunteenpurkaukset voivat vaikuttaa uhmaikäisen kiukuttelulta, mutta onneksi ne menevät nopeasti ohi ja jälleen musiikki soi. Maisteri Molto rakastaa mielikuvituksellisia pukuleikkejä ja usein mukana on juhlavaatetusta. Mutta voiko maisteri nukahtaa kesken konsertin? Entä miksi Itämeren kala on sävelsalkussa? Tule katsomaan ja kokemaan Sävelsoppa -show!

Liput ennakkoon: mllvimpeli@gmail.com, ilmoita viestissä kuinka monta lippua haluat ja saat maksutiedot paluuviestillä. Ovelta käteismaksulla liput konserttipäivänä klo 14 alkaen. 10€/kpl (alle 2v ilmaiseksi)

Katso kaikki tapahtumat