Mysteeri Maatilalla -lastenteatteriesitys

12.11.2022 klo 15.00 - 16.00
Matinkartanontie 13, Espoo

IdeaTeatterin Mysteeri Maatilalla -kiertue saapuu Matinkylään Espoon kristilliselle koululle lauantaina 12.11.2022 klo 15.00!

Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia….
Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P.Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön!

Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia hahmoja jotka vaihtuvat kuin taikaiskusta, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu josta ei älyvapaita käänteitä puutu!

TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Turvavyöt kiinni, sillä nyt se on menoa! Tapahtua voi ihan mitä vain!
Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen…
Lippuja on varattavissa rajallinen määrä, joten varaathan omasi pian.

LIPUT: 15e / hlö
(alle 1-vuotiaat maksutta.)

Varaa lippusi nopeasti, ettet jää ilman!
www.ideaticket.fi

Ostamalla lipun tuet MLL Etelä-Espoon tärkeää työtä 2 eurolla.

Liput lunastetaan ennen esitystä paikan päällä käteis- tai korttimaksulla.

Katso kaikki tapahtumat