Taskulamppuretki

29.10.2022 klo 17.00 - 19.00
Kalkkikallio, Helsinki

MLL Puistola järjestää supersuositun Taskulamppuretken lauantaina 29.10.2022 klo 17 – 19 Kalkkikalliolla (kesto omien seikkailuhalujen mukaan). Suosittelemme varaamaan retkelle aikaa noin tunnin. Omat taskulamput mukaan!

Lyhdyillä merkitty reitti kulkee Kalkkikallion polulla, ja matkalla saatat ehkä tavata (kilttejä) kummituksia ja nähdä omituisia asioita.

Alueella on niukasti paikoitustilaa, joten suosittelemme saapumista julkisilla kulkuneuvoilla. ”Sisäänkäynti” luonnonsuojelualueelle löytyy osoitteesta Kalkkivuorentie 39-41. Hiekkatie metsään lähtee näiden talojen välistä. Reitti koostuu pääosin hiekkapoluista, mutta jyrkkien nousujen ja epätasaisen maaston takia reitti on haastava rattaille (reitillä on myös yhdet lyhyet portaat).

Tarjolla on kuumaa mehua, joten otathan oman mukin mukaan.

Lisäksi Maatullin peruskoulun 8B -luokka järjestää buffetin, josta on mahdollista ostaa retkievästä pikkurahalla (käteinen ja MobilePay). Buffetilla kerätään varoja leirikoulua varten.

Hinta: Tapahtuma on MLL Puistolan jäsenille perheineen maksuton, muille 10 euroa/perhe. Maksu käteisellä tai MobilePayllä. Tasarahalla sisäänpääsy on sujuvinta.

Katso kaikki tapahtumat