Leikkipäivä 22.4.2023

lapsia istumassa ulkona

Oletko valmiina leikkimään 22.4.2023?

Ihan pian vietetään valtakunnallista Leikkipäivää!  Tai oikeastaan leikkiviikkoa, joka alkaa 17.4. joka huipentuu lauantaina 22.4. vietettävään Leikkipäivään. Leikkipäivän ideana on muistuttaa leikin tärkeydestä ja tarpeellisuudesta ja innostaa kaikenikäiset leikkimään yhdessä. Vuoden 2023 Leikkipäivän teemana on leikki yhteisenä kielenä. Miten voimme heittäytyä leikkimään ja kokea iloa ja hyvää oloa yhdessä, ilman yhteistä kieltä.

Kuka tahansa voi järjestää Leikkipäivän. Muulloinkin kuin huhtikuussa. Leikkipäivä voi olla vaikka pihapelejä, perinneleikkejä tai lautapeliturnauksia.

Järjestä Leikkipäivä ja maksimoi tapahtuman markkinointi ilmoittamalla siitä tällä lomakkeella https://leikkipaiva.fi/leikkipaiva-2023/ilmoita-leikkipaiva-tapahtuma/

Vuoden 2023 Leikkipäivä-tapahtumat kootaan Leikkipäivä.fi -sivustolle kaikkien löydettäväksi.

Huomio! Leikkipäivä-verkkovalmennus pidettiin tiistaina 28.3. Materiaalit-sivulta  löydät hakusanalla Leikkipäivä verkkovalmennuksessa jaetun Leikkipäivä-materiaalin.

Linkkivinkkejä: leikkipaiva.fi, leikkipankki.fi, Gredi  (Leikkipäivä-kansiossa ja Leikkivinkit-kansiossa materiaalia tapahtumaviestinnän tueksi. Leikkivinkit-kansiosta löydät leikkivinkkejä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ukrainaksi. MLL:n viestintäkanavissa Leikkipäivä näkyy vk 16. Tiedote Leikkipäivästä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ukrainaksi julkaistaan viim. ma 174.

Lisätietoja Leikkipäivästä: Leikkipäivä-ohjelman koordinaattorilta Karolina Lamrothilta, karolina.lamroth(at)mll.fi,
puh. 050 463 5615