MLL feissaa kuukausilahjoittajia Helsingissä, Turussa sekä Tampereella kesällä 2023

MLL:n keskusjärjestö käynnisti feissauksen Turussa toukokuussa 2023 ja nyt feissaus laajenee Helsinkiin ja Tampereelle koko kesäksi. Feissaajamme hankkivat meille uusia kuukausilahjoittajia. Kuukausilahjoittajat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja heidän tuella voimme muun muassa laajentaa palvelujemme aukioloaikoja sekä vastata yhä useampaan yhteydenottoon.

Tänä kesänä MLL:n feissareita näkyy katukuvassa Helsingissä, Turussa, sekä Tampereella. Kuukausilahjoittajien hankinta kumppanimme Löydämme Oy:n kanssa alkoi toukokuun toisella viikolla. Feissaus käynnistyi ensimmäisenä Turussa ja laajenee nyt kesäkuussa Helsinkiin ja Tampereelle.

MLL:n feissaajat tunnistat katukuvassa liiveistä ja MLL:n logoilla varustetuista t-paidoista tai huppareista. Käy ihmeessä moikkaamassa feissareillemme, jos satut kesällä näkemään heitä kaupungin kaduilla!

Otamme mielellämme vastaan palautetta feissaukseen liittyen. Kehitämme toimintaamme yhteistyökumppanimme kanssa saadun palautteen perusteella. Palautetta voi lähettää sähköpostitse: lahjoittajapalvelu(a)mll.fi

 

Lisätietoja antaa:

Katarina Fredrikson
varainhankinnan koordinaattori
katarina.fredrikson(a)mll.fi
+358503036493