MLL feissaa kuukausilahjoittajia Helsingissä, Turussa sekä Tampereella

MLL:n keskusjärjestö jatkaa feissausta vuonna 2024 Turussa, Helsingissä ja Tampereella.  Feissaajamme hankkivat meille uusia kuukausilahjoittajia muun muassa kaduilla ja ovilla. Kuukausilahjoittajat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja heidän tuellaan voimme muun muassa laajentaa palvelujemme aukioloaikoja sekä vastata yhä useampaan yhteydenottoon.

Tänä vuonna MLL:n feissareita näkyy katukuvassa ja asuinalueiden ovilla Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Jatkamme kesällä 2023 alkanutta kuukausilahjoittajien hankintaa yhteistyökumppanimme Löydämme Oy:n kanssa.

MLL:n feissaajat tunnistat katukuvassa ja ovilla MLL-liiveistä ja/tai MLL:n logoilla varustetuista t-paidoista tai huppareista. Käy ihmeessä moikkaamassa feissareitamme, jos satut näkemään heitä kaupungin kaduilla tai kiertämässä asuinalueellasi!

Otamme mielellämme vastaan palautetta feissaukseen liittyen. Kehitämme toimintaamme yhteistyökumppanimme kanssa saadun palautteen perusteella. Palautetta voi lähettää sähköpostitse: lahjoittajapalvelu(a)mll.fi

Lisätietoja antaa:

Tiina Vienanlinna
varainhankintapäällikkö
tiina.vienanlinna(a)mll.fi
+358504722445