MLL feissaa kuukausilahjoittajia pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen seudulla

MLL:n feissaaja työssään

Keskusjärjestö feissaa taas kevään ja kesän 2024 aktiivisesti yhteistyökumppanimme Löydämme Oy:n kanssa. Feissarimme hankkivat meille uusia kuukausilahjoittajia ja kertovat samalla ihmisille MLL:n tärkeästä työstä.

MLL:n feissarit voi tunnistaa MLL:n logoilla varustetuista liiveistä, t-paidoista tai huppareista. Lisäksi heillä roikkuu kaulassa nimilappu.

Feissaajiemme työkieliä ovat suomi ja englanti. Olemme erityisen ilahtuneita siitä, että englannin kielen lisääminen feissareiden kielivalikoimaan, mahdollistaa kesätyöpaikkojen tarjoamisen myös ulkomailta tänne tulleille opiskelijoille.

Kevään ja kesän aikana teemme kuukausilahjoittajien hankintaa ovelta ovelle kulkien pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen seuduilla. Päivitämme ajantasaiset tiedot siitä, millä alueilla feissarit kulloinkin liikkuvat mll.fi-sivuille etusivun feissausnostoon.

Lahjoittajaksi lupautuvien henkilöiden kanssa tehdään aina suoramaksutoimeksianto, jolla asiakas valtuuttaa pankin veloittamaan MLL:n kuukausilahjoituksen automaattisesti hänen tililtään. Suoramaksutoimeksiantoon feissari pyytää pankkia varten asiakkaalta aina seuraavat tiedot: lahjoittajan nimi, osoite, puhelin, sähköposti, pankki- ja konttoritieto, tilinumero, syntymäaika, lahjoitettava summa, lahjoituksen toivottu eräpäivä ja lahjoittajan allekirjoitus

Otamme mielellämme vastaan palautetta feissaukseen liittyen. Kehitämme toimintaamme yhteistyökumppanimme kanssa saadun palautteen perusteella. Palautetta voi lähettää sähköpostitse: lahjoittajapalvelu(a)mll.fi. Voit tarvittaessa myös ohjata palautteen antajan soittamaan lahjoittajapalveluumme puh. 075 324 5600 (arkisin klo 9-15).