Digitutkijat-mediakasvatushanke 4.-luokkalaisille starttaa maaliskuussa!

MLL:n ja Suomen Kulttuurirahasto ovat solmineet kolmivuotisen hankesopimuksen (2023-2026), jonka tarkoituksena on tukea valtakunnallisesti koulujen ja kotien mediakasvatustyötä vahvistamalla lasten medianluku- ja digihyvinvointitaitoja. Digitutkijat-työpajoissa edistetään lasten kykyä toimia digitaalisissa medioissa turvallisesti ja vastuullisesti, omaa ja muiden hyvinvointia tukevalla tavalla. Hanke on hieno vahvistus MLL:n mediakasvatustyölle ja vastaa hyvin yhteiskunnalliseen tarpeeseen.

Kohderyhmänä on alakoulun neljännen luokan oppilaat, vanhemmat, opettajat ja oppilashuollon työntekijät. Hankkeessa järjestetään mm. osallistavia työpajoja 4.-luokkalaisille sekä valtakunnallisia verkkovanhempainiltoja ja webinaareja ammattilaisille. Tavoitteena on tavoittaa 75 % ala- ja yhtenäiskouluista. Ensimmäiset työpajat starttaavat maaliskuussa 2024.

Digitutkijat-työpajat ovat esillä ensimmäistä kertaa Educassa, 26. – 27.4.2024, MLL:n osastolla 6n91. Tervetuloa käymään osastolla ja kertomaan eteenpäin kouluille työpajoista!

Lue lisää Digitutkijat-hankkeen tiedotteesta täältä

Tutustu hankkeen sivuihin: mll.fi/digitutkijat