Ehdota vuoden isää!

Ketä isää MLL:n yhdistys tai piiri haluaisi ehdottaa Vuoden isä -palkinnon saajaksi vuonna 2024?

Palkittavaksi etsitään turvallista ja vastuullista isää, joka edistää perheessä hyvää arkea ja sukupuolten tasa-arvoa. Hän kunnioittaa lapsen oikeuksia ja etua. Vuoden isä -palkinnolla halutaan vaikuttaa siihen, että aktiivinen ja monimuotoinen isyys saisi enemmän jalansijaa yleisessä ajattelutavassa. Vuoden isä-palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006.

Palkinnon jakaa vuorovuosin sosiaali- ja terveysministeri, perhe- ja peruspalveluministeri sekä pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri. Vuonna 2024 palkinnon jakaa sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso Helsingissä palkitsemistilaisuudessa isänpäiväviikolla marraskuussa. Vuoden isä -valintaa valmistelee työryhmä, johon kuuluu edustajia eri kumppanuustahoista – myös MLL:sta. Vain kumppanuustahojen edustajat voivat tehdä ehdotuksia vuoden isästä.

Ehdotus tehdään täyttämällä 18.8.2024 mennessä lomake, joka lähetetään sähköpostitse osoitteeseen tarja.satuli-kukkonen@mll.fi. Lisätietoa voi kysyä Tarja Satuli-Kukkoselta, p. 040 524 0888.