Kiitos Leikitään Pikku Kakkosta -kiertueesta ja leikit jatkukoon!

Kiitos aivan mahtavasta Pikku Kakkosen ja MLL:n yhteisestä Leikitään Pikku Kakkosta -kiertueesta! Erityiskiitokset tapahtumia järjestämässä olleille timanttisille MLL:n yhdistyksille ja piireille, Pikku Kakkosen kertakaikkisen mainiolle porukalle ja kaikille tapahtumaan osallistuneille ihanille pienille ja isoille leikkijöille!

Upeisiin ja iloisiin tunnelmiin voi palata vielä moneen kertaan. Muistattehan, että kaikki konsertit taltioitiin ja ne esitetään Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa sekä Yle Areenassa 8.7.2023 alkaen. Taltiointien kautta voit tehdä virtuaalisen kesäretken kymmenelle paikkakunnalle!

Tiedättehän, että erilaisia Pikku Kakkosen lastenkonsertteja on tehty v. 2017 alkaen. Niiden mukana on helppo tanssia ja laulaa. Nämä kaikki konsertit ovat katsottavissa myös Areenasta: https://areena.yle.fi/1-4216673

Musiikilla on suuri merkitys Pikku Kakkosessa ja sitä löytyy myös muusta ohjelmistosta:

Paloman sanattomassa muskarissa musiikki on kaikkien yhteinen kieli. Musiikkia ja rytmiä aistitaan liikkumalla ja toistamalla. Lauluissa ei ole sanoja, joten kaikki voivat osallistua ja laulaa yhdessä kielestä riippumatta. Muskari Areenassa: https://areena.yle.fi/1-63695744.